Јарамаз у Кецмановом стилу

Огњен Јарамаз у стилу Душана Кецмана! Из окрета о таблу на 0,8 секунди пре краја! Партизан је добио Цедевиту у завршници за инфаркт резултатом 96:95! Гледао се снимак, било је на време. Као у Загребу 2010. године! Партизан је био у изгубљеној ситуацији, а на крају је славио.

Све што је Партизан показао у Еврокупу сада је само наставио против Цедевите. Много погодака споља, сјајних потеза, велики број поена, Мозлијеве акробације и нова победа. Црно-бели су тријумфом над екипом из Љубљане остали сами на првом месту и тренутно су највећи фаворити да регуларни део АБА лиге заврше на првој позицији. Могли су црно-бели много раније да реше ову утакмицу, играли су се у завршници, али на крају нису платили цех.

Све што је Партизан добро радио и направио 12 разлике после 30 минута игре, успео је да упрска већ после пет минута последње деонице, па је Цедевита из изгубљене позиције дошла у ситуацију да игра равноправно у последњим минутима после фантастичних тројки Боутрајта и Блажича. Одговорио је Мозли после алеј-упа.

У последњи минут се ушло се нерешеним исходом, а Пејџ је промашио тројку, а Боутрајт је погодио за предност на 17 секунди пре краја. Цедевита је имала фаулове, а Гордић је промашио шут, тројку, за победу. Црно-белима је остало 0,8 секунди за последњи шут, а онда је Јарамаз урадио нешто у стилу Кецмана!

Фантастичан потез! Препричаваће се ово!

Партизан на овом мечу није рачунао на најновије појачање Џејмса Мекадуа, а било је само питање колико су црно-бели задржали свежине после утакмице са Виртусом.

Извор: mozzartsport


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО