Преживјела пад у провалију дубоку 100 метара код манастира Острог – Није имала ниједан прелом

Драгана Васић из Сијековца код Брода преживјела је пад са литице код манастира Острог без тежих повреда, иако је пала у провалију од стотињак метара, одакле су је извукли спасиоци.

Васићева је испричала да је у Острогу боравила 16. јула, гдје је преноћила у манастиру, а сутрадан била на молитви и поклонила се моштима Светог Василија Острошког Чудотворца, преноси Срна.

Прије поласка кући, каже, узела је штаке из аутобуса, дошла до литице и оклизнула се, те пала у провалију од 80 до 100 метара.



Према њеним ријечима, иако је ударала о стијене, није задобила ниједан прелом, што су утврдили у Ургентном центру у Подгорици, гдје је одвезена након што су је спасиоци извукли.

„Снимали су ме, нису могли вјеровати да сам пала са толике висине без иједног прелома. Мало ме боле нога и леђа од удараца о стијене и имам огреботине по тијелу и лицу. Спасио ме Свети Василије и чим станем на ноге, мало се опоравим, поново ћу отићи у Острог да се поклоним светитељу“, испричала је Васићева новинарима у Броду.

Драгана Васић је као петогодишња дјевојчица 1992. настрадала од мине и од тада је била везана за инвалидска колица, а захваљујући мајци, вјежбама и молитвама је проходала.

„Није као прије несреће, али имам жељу да опоравак буде већи“, рекла је Васићева.

Срна


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО