Хрват Иван одржао лекцију Албанцима о Косову и Метохоји

На мрежама се појавио видео снимак у коме један хрватски држављанин на свој начин објашњава која је то Kосово република.

На ТикТоку се појавио снимак једног Хрвата Ивана који је његова реакција на коментар једног корисника из Албаније који је споменуо Kосово Републику. Видео под називом “Живела Kосово Република” је све објаснио и одговорио на начин који је многе одушевио.

“Пошто сам био неинформисан и нисам знао која је то република, мало сам проверио и сад ме занима јел то мислите на оно Kосово са којег потичу владари по именима Немања, Страцимир, Мирослав, Стефан, Вукан, Растко Немањић, рецимо можда Радослав, или можда Милутин, Драгутин, Душан или Лазар рецимо? Јел то оно Kосово где су манастири Високи Дечани, Грачаница, на то Kосово мислите? Kоји су вам владари владали на том Kосову које споменике имате, упитао је он док се у позадини снимка чује песма Уроша Живковића – Лазарица.

“Остао сам без текста. Хвала ти”, “Најбоље објашњење”, “Живео друже, велико поштовање и наклон до пода”, “Не бих ја ту ништа додао, све што је човек навео овде је више него довољно”, само су неки од коментара за овај видео снимак.

https://vm.tiktok.com/ZMN5PMbcM/?k=1

Мондо


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО